onsdag 23. oktober 2013

Glimt fra sommerferien

Det er ikke dumt å ta frem minner fra sommerferien nå som det er kaldere og går mot høst (..og det er en gylden anledning til å ta opp litt bloggskriving igjen.....). 


For vår del startet sommerferien med noen dagers stopp i Tyrkia på veg til Norge. Vi kan nok ikke påberope oss å ha utforsket Tyrkia i særlig grad da det meste vi oppleve kan samles på disse fire bildene! Men vi hadde kjekke og avslappende dager og hele familien var samlet.



Litt flyplassventing blir det gjennom en sommer ....


... og da er det jammen godt at flyselskapene vet å holde oss i aktivitet! For oss er det litt nytt dette at vi må printe ut boardingpass, sette på bagasjelapper og sende bagasjen selv og vi brukte nok litt ekstra tid. Når vi i tillegg hadde en bagasje som var for lett (!?)  medførte det i tillegg 40 minutter i kø før vi endelig fikk snakket med et menneske som kunne hjelpe oss.


Vi hadde 2 deilige uker på Bømlo. Masse fint vær, fisking, søskenbarn, tante og besteforeldresamvær, båtturer, bading i sjøen, bursdagsfeiring og besøk. Vellykket og veldig kjekt.


Så var vi også 2 uker i Albir hos mor og far. Bading, fint vær, fornøyelsesparker, turer og opplevelser stod på programmet der. Fint å endelig få se hvor mor og far tilbringer de kalde vintermånedene. Det blir ikke siste gangen vi reiser dit!


 Så sitter vi igjen med mange gode minner fra alle vi har fått vært sammen med i sommer. Vi er dypt takknemlig for at dere ikke glemmer oss og for at dere tar dere tid til å treffe oss. Det betyr mye.


Sommeren hadde mange høydepunkt, men det aller største var uten tvil Isak sin konfirmasjon i 11. august. Med gudstjenesten i Hamardomen som en fantastisk ramme, familie og venner på plass og en flott konfirmant, kunne det ikke bli annet enn vellykket. Og igjen fikk vi erfare hvor priviligerte vi er. Om ikke alt var planlagt til fingerspissene, var det noen som ordnet og alt falt på plass tilslutt. Her er det MANGE som bør føle seg truffet! Tusen, tusen TAKK!

Og, ikke nok med det;


Siste programpost i Norge denne sommeren var å tømme huset vårt. Siden vi ikke vet (ikke klarer å bestemme oss for...) om vi skal leie ut, selge eller bygge på, var det greit å ha alle muligheter åpne! Så nå er alle våre eiendeler i Norge stablet inn på et lagerlokale på totalt 12m3! Ikke verst for en familie på 7, synes nå jeg. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.