onsdag 8. mai 2013

MaNdAg

Ja, i dag er det mandag og vi har lagt nok en helg bak oss. Det kan kanskje virke som om vi lever for helgene, siden jeg skriver mest om det, og på en måte er det litt sannhet i det. I helgene har vi som regel mulighet til å finne på kjekke ting sammen som familie og sammen med venner. Og i helgene kan det også hende at vi våkner opp en lørdags morgen nesten uten noen planer!

På lørdag hadde vi en fin dag her hjemme. Vi har et lite basseng bak huset vårt som vi prøvde å fylle med vann - igjen! Første gang, for noen uker siden, ble kjelleren full av vann fordi pumpa var lekk. Da måtte alt vannet ut igjen og etter noen antall forsøk på å tette pumpen - med forskjellige typer lim (det er nemlig ikke mulig å finne deler til pumpa her....), prøver vi oss igjen med vann. Og så langt ser det ut til å holde!


Vi fikk også stekt vaffler utenfor huset.
Og de ble sanneligmeg spist også! Ingen stor overraskelse med 5 "gutter" i huset, kanskje!

Søndagen var vi på "egg-hunt" hos noen venner. Det er nemlig påske her for tiden!  Foruten selve eggejakten, ble det masse bading på barna og en god dose med sol på mammaen.  Det liker vi!                    


 Og sist torsdag, den 2. mai, fylte jeg 40. Så nå kan desverre ikke Oddvar skryte på seg en ung kone i 30-årene lenger - og jeg kan ikke klage over gammel mann i 40-årene....... Vel, vi venner oss nok til det....

Nå er vi i samme på båt - på full fart mot 50!




Ha en fin dag!








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.