mandag 5. november 2012

Lokal Taco Variant

Lavash er navnet på en stor, men tynn lefse. Den kommer opprinnelig fra Armenia, men er veldig populær her også. Mange gatekjøkken i byen selger lavash og det du får da, er en lefse, fylt med kjøtt og grønnsaker og til slutt stekt i et jern som gjør lefsen sprø. Det er ganske smakfult og godt. 


Her hos oss bruker vi lavash-lefsen til taco - og den fungerer utmerket til det formålet. Litt stor kanskje, men vi pleier å dele den i to eller mer. Filip, som av ukjent grunn har bestemt seg for å IKKE spise lefser som er delt, fyller frimodig opp sin kjempe-lefse med kjøttdeig og ost og tror hver gang at det er en passelig porsjon til han. Vel, så langt har han enda ikke nådd frem til kjøttdeig-delen før han er mett, men er likevel klar i sin tale - ikke noe baby-lefse på han, nei!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.