fredag 25. oktober 2013

Høstferien


I høstferien fikk vi mulighet til å se litt mer av Usbekistan. Sammen med flotte venner fra Norge  dro vi bl.a til Nuratua, et område som ligger rundt 7 timers kjøring fra Tashkent. Her bodde vi hjemme hos en familie oppi fjellene og fikk virkelig erfare livet på landsbygda.


Etter oppholdet i landsbyen, reiste vi videre til en Yurt camp.  Dette konseptet kjenner vi fra Mongolia, men det ble en ny opplevelse likevel. Vi konkluderte med at campene i Mongolia faktisk er ganske lukseriøse, med både senger og varmekilde. Her var det matter på gulvet til å sove på og det ble ganske kjølig midt på natten. 


Lake Aidarkuull er Usbekistans største innsjø, nå som Aral sjøen har krympet. Bading,basing i sanden og andre ablegøyer var noen av ingrediensene her! Et flott sted og vi synes det var godt med litt "sjøluft"!




Hjemmet til familien i Nuratu



Et av høydepunktene i Nurata var volleyball kampen på den lokale skolen. Team Norway mot skolelaget. Det var ivrige spillere på begge lag og en ganske jevn kamp. Teamene samlet til venstre under. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.